PODPORUJEME:

 

Pomáháme nemocným dětem

www.osecka-vize.cz


Charitativní obchod dobročinné organizace.

www.filcovekabelky.cz

 

DOPORUČUJEME:

Dámské kabelky od značky MarkModern a značky Seka

www.markmodern.cz


Úvod » Výroba mýdla » Glycerin a mýdlové vločky » Glycerin kosmetický 85% - 50ml


        

Glycerin kosmetický 85% - 50ml

Skladem

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: T000200
Výrobce: dovoz Německo
Značka: Trigon
Běžná cena: 25,00 Kč
Naše cena: bez DPH : 13,22 Kč
Naše cena: s DPH (21 %):
16,00 Kč

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

Glycerin kosmetický  85% - 50ml

Jedná se o hydratační a zvláčnující prostředek při výrobě mýdla i krému.

Dávkování: pro výrobu krémů: 1,8%, pro výrobu šamponu a sprchového gelu - 1-10%.

Dávkování pro použití na obličej je stanoveno na cca 2-5 % vzhledem k tomu, že při vyšších dávkách může jemnou pokožku vysušovat.

Je rozpustný ve vodě a alkoholu, ale není rozpustný v oleji.

Účinky: zvláčňující a hydratační, díky tomu, že přitahuje vodu a tím udržuje obsah vody v pleti. Vytváří na povrchu pleti bariéru, čímž udržuje vlhkost i v hlubších vrstvách pokožky. Je také vhodným rozpouštědlem účinných látek rostlin v macerátech.

Původ: rostlinný

Použití: ideální pro všechny typy pleti, zvláště pak suchou a dehydrovanou. Je vhodný na výrobu hydratačního krému a mléka, pleťové vody, hydratačního gelu, do šampónů, kondicionérů, vlasových masek, lesků na rty, hydroglycerinových macerátů aj.

- See more at: http://domaci-kosmetika.eu/cs/rostlinny-glycerin/72-glycerin-rostlinny.html#sthash.8xxJgkjC.dpuf

Původ: 100% přírodní

Účinky: zvláčňující a hydratační, díky tomu, že přitahuje vodu a tím udržuje obsah vody v pleti. Vytváří na povrchu pleti bariéru, čímž udržuje vlhkost i v hlubších vrstvách pokožky. Je také vhodným rozpouštědlem účinných látek rostlin v macerátech.

Použití: ideální pro všechny typy pleti, zvláště pak suchou a dehydrovanou. Je vhodný na výrobu hydratačního krému a mléka, pleťové vody, hydratačního gelu, do šampónů, kondicionérů, vlasových masek, lesků na rty, hydroglycerinových macerátů aj.

Dávkování:

  • v krémech - 1-8%
  • v šampónech a sprchových gelech - 1-10%
  • v balzámech na rty - 1-10%
  • v macerátech - 10-70%

Vzhledem k tomu, že při vyšších dávkách může naopak vysušovat, je doporučená dávkování 2-5% pro použití na obličej.

Rozpustný ve vodě a alkoholu / Nerozpustný v oleji.

Bezpečnostní opatření: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepolykejte, vyhněte se kontaktu s očima, neaplikujte neředěné na kůži.
Skladování: Skladujte v uzavřené láhvi při pokojové teplotě, chraňte před vlhkostí.

- See more at: http://domaci-kosmetika.eu/cs/rostlinny-glycerin/72-glycerin-rostlinny.html#sthash.8xxJgkjC.dpuf

Původ: 100% přírodní

Účinky: zvláčňující a hydratační, díky tomu, že přitahuje vodu a tím udržuje obsah vody v pleti. Vytváří na povrchu pleti bariéru, čímž udržuje vlhkost i v hlubších vrstvách pokožky. Je také vhodným rozpouštědlem účinných látek rostlin v macerátech.

Použití: ideální pro všechny typy pleti, zvláště pak suchou a dehydrovanou. Je vhodný na výrobu hydratačního krému a mléka, pleťové vody, hydratačního gelu, do šampónů, kondicionérů, vlasových masek, lesků na rty, hydroglycerinových macerátů aj.

Dávkování:

  • v krémech - 1-8%
  • v šampónech a sprchových gelech - 1-10%
  • v balzámech na rty - 1-10%
  • v macerátech - 10-70%

Vzhledem k tomu, že při vyšších dávkách může naopak vysušovat, je doporučená dávkování 2-5% pro použití na obličej.

Rozpustný ve vodě a alkoholu / Nerozpustný v oleji.

Bezpečnostní opatření: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepolykejte, vyhněte se kontaktu s očima, neaplikujte neředěné na kůži.
Skladování: Skladujte v uzavřené láhvi při pokojové teplotě, chraňte před vlhkostí.

- See more at: http://domaci-kosmetika.eu/cs/rostlinny-glycerin/72-glycerin-rostlinny.html#sthash.8xxJgkjC.dpuf

Původ: 100% přírodní

Účinky: zvláčňující a hydratační, díky tomu, že přitahuje vodu a tím udržuje obsah vody v pleti. Vytváří na povrchu pleti bariéru, čímž udržuje vlhkost i v hlubších vrstvách pokožky. Je také vhodným rozpouštědlem účinných látek rostlin v macerátech.

Použití: ideální pro všechny typy pleti, zvláště pak suchou a dehydrovanou. Je vhodný na výrobu hydratačního krému a mléka, pleťové vody, hydratačního gelu, do šampónů, kondicionérů, vlasových masek, lesků na rty, hydroglycerinových macerátů aj.

Dávkování:

  • v krémech - 1-8%
  • v šampónech a sprchových gelech - 1-10%
  • v balzámech na rty - 1-10%
  • v macerátech - 10-70%

Vzhledem k tomu, že při vyšších dávkách může naopak vysušovat, je doporučená dávkování 2-5% pro použití na obličej.

Rozpustný ve vodě a alkoholu / Nerozpustný v oleji.

Bezpečnostní opatření: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepolykejte, vyhněte se kontaktu s očima, neaplikujte neředěné na kůži.
Skladování: Skladujte v uzavřené láhvi při pokojové teplotě, chraňte před vlhkostí.

- See more at: http://domaci-kosmetika.eu/cs/rostlinny-glycerin/72-glycerin-rostlinny.html#sthash.8xxJgkjC.dpuf
N2RkYjAzZG
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: